Працівниками НПП «Північне Поділля» проведено еко-захід для малечі

10 серпня 2016 року еко-освітяни організували та провели еко-заняття «Мальовнича природа» для малюків дитячого навчального закладу №1 міста Броди.
Метою проведення екологічно-освітнього заходу було сформувати в дітей уявлення про різноманітність рослинного світу нашого краю, навчити дітей володіти технікою виготовлення аплікації в форматі 3D, виховати у них бережливе ставлення до природи рідного краю та почуття прекрасного в природі, бажання охороняти та примножувати її красу.

Захід розпочався із розповіді про мальовничі місця НПП «Північне Поділля». Також,  під час проведення заходу вихованці садочку виготовляли аплікації в техніці 3D. Дошкільнятам були запропоновані замальовки квітів і метеликів, які діти розмальовували і наклеювали  на аркуші паперу таким чином, щоб вони рухалися. Таке знання добре розвиває художній смак, уяву, малу моторику рук, старанність, акуратність. Діти були задоволенні отриманим результатом своєї праці. На завершення заходу малюки отримали заохочувальні подарунки та інформаційні буклети. 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь