Волонтерами та працівниками НПП «Північне Поділля» проведено благоустрій Музею-криївки воїнів УПА

Працівники Національного природного парку «Північне Поділля» спільно з волонтерами-природолюбами Білокамінської середньої школи Золочівського району Львівської області провели благоустрій Музею-криївки воїнів УПА. Музей знаходиться в підніжжі ботанічної пам’ятки природи «Гора Маркіяна Шашкевича», неподалік славнозвісного села Гавареччина.

Школярі-волонтери та їхні вчителі підмели навколишню територію музею, зібрали побутове сміття, залишене горе-рекреантами,  вимели сухе листя всередині Музею-криївки. Працівники НПП «Північне Поділля» протерли засклені частини експозиції музею, полагодили дерев’яні конструкції приміщення криївки тощо.

 

Під час проведення благоустрою природоохоронці розповіли школярам про історію Музею-криївки воїнів УПА та героїв-повстанців, які загинули за незалежність України у буремні воєнні та післявоєнні роки Другої світової війни. Також, працівники НПП «Північне Поділля» домовилися з юними волонтерами про майбутні зустрічі як в шкільних аудиторіях, так і на території НПП «Північне Поділля».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь