Відбулася літня школа «Дивосвіт»

Уже вкотре при Національному природному парку «Північне Поділля» проводиться літня школа «Дивосвіт», метою якої є формування у дітей знання про сучасні методи охорони природи, виховання почуття особистої вiдповiдальностi за стан навколишнього середовища, дбайливе ставлення до природи, почуття прекрасного, а також навчити дітей пізнавати та любити свій рідний край. Літня школа діяла упродовж 5-ти днів – 18-22 липня.

Цікаво і змістовно проводили своє дозвілля юні друзі природи – учні 6-9 класів – у літній школі «Дивосвіт». Для слухачів школи працівники парку проводили організовані майстер-класи із виготовлення квіткових композицій, еко-вікторини, конкурси, рухливі ігри, а також еколого-розважальні заняття, екскурсії тощо. Еко-освітяни НПП «Північне Поділля» розповідали дітям про мету і завдання національних парків України, про екологічні проблеми нашого краю, демонструючи фото рідкісних представників флори і фауни Брідщини, Золочівщини та Буського краю, зокрема тих територій, на яких розташовується НПП «Північне Поділля». Відтак, школярі дізналися багато цікавого про природу, поповнили свої знання з екології тощо.

 

Під час мандрівки до витоків річки Малий Серет, яка відбулася упродовж двох днів, діти спостерігали за птахами, зокрема, бачили сірих та білих чапель, канюка та лелек.

 

Після мандрівки юні природолюби розбили туристичний бівуак на узліссі. Тут, на мальовничій поляні для дітвори працівники відділу рекреації та туризму НПП «Північне Поділля» провели змагання з орієнтування на місцевості та навчали в’язати туристичні вузли.

 

Більше світлин тут.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь