НПП «Північне Поділля» шукає фахівців

Національний природний парк «Північне Поділля» оголосив конкурс на заміщення вакантних посад.

Зокрема, шукають фахівців на посади:

 

Начальник відділу науки

Вимоги до кандидатів. Повна вища освіта напряму підготовки: біологія, ботаніка, зоологія (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Вчений ступінь кандидата наук за відповідною спеціалізацією і стаж наукової роботи не менше 3 років. Наявність наукових праць.

 

Провідний науковий співробітник відділу науки

Вимоги до кандидатів. Повна вища освіта напряму підготовки: біологія, ботаніка, зоологія (магістр, спеціаліст). Науковий ступінь доктора наук або кандидата наук. Наявність наукових праць з відповідного напряму наукової діяльності у провідних фахових виданнях або патентів (авторських свідоцтв) на винаходи, складних проектів і розробок.  

 

Науковий співробітник відділу науки

Вимоги до кандидатів. Повна вища освіта напряму підготовки: біологія, ботаніка, зоологія, лісове господарство (магістр, спеціаліст) і стаж роботи за професією молодший науковий співробітник з відповідного напряму  наукової діяльності не менше 2 років або наявність патентів (авторських свідоцтв) на винаходи чи наукових праць – без вимог до стажу роботи. 

 

Додаткову інформацію можна отримати за тел. (03266) 4-40-05 або за адресою: м.Броди, вул. Л. Українки, 55; НПП «Північне Поділля».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь