Департаментом екології проводяться обстеження заходів виконання місячника озеленення

На виконання розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 5 березня 2015р. №70/0/5-15 в області з  9 березня до 9 квітня триває місячник озеленення, прибирання та благоустрою. Керівництвом та працівниками Департаменту проводяться обстеження населених пунктів щодо виконання заходів місячника озеленення.

Дані виїзди здійснюються з метою перевірки стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів області, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природо-заповідних об’єктів, упорядкування сміттїзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування і відпочинку населення.

 

Станом на 30.03.2015р. здійснено виїзди у Миколаївський р-н., Жовківський р-н., Стрийський р-н., Сколівський р-н., Самбірський р-н, Старосамбірський р-н, Буський р-н, Бродівський р-н,  Пустомитівський р-н., Перемишлянський р-н.,  Яворівський р-н., Мостиський р-н, Городоцький р-н.,  м.Червоноград Сокальського р-ну, м.Новий Розділ Миколаївського р-ну.

 

За час проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою в області висаджено понад 264 тис.шт. дерев ,  9 тис.шт. кущів та ліквідовано 328 стихійних сміттєзвалищ.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь