Про співпрацю Департаменту екології та Бюро УГКЦ з питань екології

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації співпрацюватиме з Бюро Києво-Галицького Верховного Архієпископства УГКЦ з питань екології щодо спільних дій в природоохоронній діяльності.

Першим кроком такої співпраці стало проведення за участю представників Львівської єпархії УГКЦ та Львівсько-Сокальської єпархії УПЦ КП «круглого столу», на якому обговорено проблеми випалювання сухої рослинності та її залишків, впливу на довкілля і людину та напрацьовано пропозиції щодо запобігання таким діям.

 

В контексті даної проблематики Бюро УГКЦ з питань екології за підтримки Департаменту екології та природних ресурсів планує провести у м. Львові флешмоб за участю студентів Бродівського педагогічного коледжу ім. М.Шашкевича. Даний захід має привернути увагу населення до значної шкоди на довкілля спалювання сухої рослинності та сприятиме розвитку екологічної свідомості.

 

В рамках подальшої співпраці Департаменту екології та природних ресурсів  з Бюро Києво-Галицького Верховного Архієпископства УГКЦ з питань екології заплановано реалізацію спільних природоохоронних заходів, організація та впровадження який будуть обговорюватися на щомісячних «круглих столах». 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь