Березень-квітень 2015 р. – місячник озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля

Традиційно кожного року в області з метою поліпшення стану довкілля, залучення громадськості до акцій і заходів, спрямованих на покращення екологічної та санітарної ситуації, приведення в належний стан населених пунктів проводиться весняна толока з озеленення і благоустрою територій населених пунктів, а у третю суботу квітня відзначається День Довкілля.
Департамент екології та природних ресурсів звертає увагу громадськості на важливості відповідального підходу щодо організації та проведення низки природоохоронних заходів, спрямованих на очищення довкілля, поліпшення його стану.

Своєю чергою, Департамент  спільно із ЗМІ здійснюватиме роботу щодо привернення уваги суспільства до екологічних проблем, залучення до природоохоронної роботи якомога більше людей.

 

Департамент звертається до керівників організацій, установ і підприємств, приватних підприємців, усіх небайдужих громадян активно долучатися до заходів із очищення території наших міст і сіл, усіляко сприяти проведенню природоохоронних акцій та озелененню території всієї Львівської області (з 9 березня по 9 квітня).  Особливі сподівання у  цей період Департамент покладає на молодь — школярів, студентів, які своєю участю у природоохоронних заходах не лише сформують відповідальне ставлення до території, а й у майбутньому сприятимуть збереженню належного екологічного стану в межах краю й держави в цілому.

 

Зробімо все, аби краєвиди Львівщини тішили око і веселили душу, аби і наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь