22-24 квітня 2015 року в м.Києві відбудеться Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України»

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що 22-24 квітня 2015 року в м.Києві відбудеться черговий Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України». Організаторами Форуму виступають Міністерство екології та природних ресурсів України і група компаній «ЕКСПО»,  зокрема Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів.

З кожним роком Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України» набирає обертів і привертає все більше уваги до збереження довкілля не тільки вітчизняних громадських та бізнес структур, а й європейської громади. Крім того, у вересні 2013 року Форум вийшов ще на більш високий, світовий рівень, оскільки Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії Міжнародній виставці «Довкілля» було надано статус «Захід затверджений UFI». Це надає можливість українським учасникам виставки розширити коло спілкування з іноземними підприємствами, представниками  бізнесу та громадськості.

 

Проведення Форуму сприятиме подальшому розвитку в Україні екологічно орієнтованого суспільства, відкриє нові можливості для здійснення інвестиційних проектів і стане важливим кроком на шляху до стабілізації та поліпшення стану природного середовища.

 

Запрошуємо всіх небайдужих взяти участь у заходах Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України».

 

Більше інформації про проведення Форуму та умови участі в його роботі Ви можете отримати на сайті організаторів http://www.group-expo.com/

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь