Робоча зустріч щодо видачі дозволів на спецводокористування

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що 16 січня відбулася робоча зустріч директора Департаменту з учасниками робочої групи по спецводокористуванню щодо видачі документів дозвільного характеру.

Учасники засідання надали свої пропозиції щодо спрощення процедури отримання дозволу на спецводокористування. За результатами робочої зустрічі було прийнято рішення  щодо опрацювання поданих учасниками пропозицій та зауважень з метою спрощення процедури видачі дозволу на спеціальне водокористування.

 

Директор Департаменту наголосив, що будуть враховані всі пропозиції, які не суперечать чинному законодавству. Після опрацювання пропозицій учасників, додатково буде проведено ще одну зустріч , за підсумками якої буде прийнято остаточні рішення по спрощенню процедури отримання дозволу на спецводокористування.

 

Проведення даної зустрічі свідчить про готовність Департаменту співпрацювати з підприємствами щодо спрощення процедури видачі документів дозвільного характеру у сфері екології.

 

Нагадаємо, що 13 січня відбулася зустріч директора Департаменту з підприємцями-розпробниками проектів дозвільних документів. Учасниками засідання погоджено створення двох робочих груп, з метою напрацювання пропозицій для Департаменту екології та природних ресурсів щодо спрощення процедури отримання дозвільних документів у сфері екології, зокрема дозволів на спеціальне водокористування, декларацій про утворення відходів, дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь