Звернення

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що для забезпечення налагодження ефективної взаємодії Департаменту з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики у сфері охорони природного довкілля при Департаменті планується створити дорадчий громадський орган. 

До його складу залучатимуться представники громадських організацій, установ та наукових закладів Львівщини, діяльність яких спрямована на збереження та захист природного довкілля, легалізованих відповідно до законодавства України.

 

Водночас, слід зазначити, що до складу дорадчого громадського органу при Департаменті входитимуть не більш ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

 

Одночасно повідомляємо, що з метою формування складу дорадчого громадського органу при департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації делегованому представникові громадської організації, установи, наукового закладу екологічного спрямування необхідно подати заяву (у довільній формі), підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

 

До заяви додається:

– рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в засіданнях, посвідчене печаткою (у разі наявності);
– біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
– копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
– інформацію про діяльність установи у сфері екології, в т.ч. науково– дослідна діяльність, протягом 2011-2013 років.

 

Зазначені вище документи необхідно надати до 11 серпня 2014 року на адресу Департаменту (79026, м. Львів, вул. Стрийська, 98).
Із методичними рекомендаціями щодо формування та організацією роботи дорадчого громадського органу при департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації можна ознайомитися на сайті Департаменту (Порядок діяльності ДГО).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь