Департаментом видано 64 екологічні висновки на фінансування природоохоронних заходів

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що на сесії Львівської обласної ради  17 червня 2014 року затверджено Перелік першочергових природоохоронних заходів, фінансування яких здійснюється з обласного фонду охорони  навколишнього природного середовища на 2014 рік. Даний Перелік є додатком до Програми соціально-економічного та культурного  розвитку Львівської області на 2014 рік.  Переліком передбачено фінансування 74 природоохоронних заходів на загальну суму 21,865 млн. грн.

На сьогодні, з метою виділення коштів замовникам заходів, Департаментом екології та природних ресурсів видано 64 екологічних висновків щодо фінансування включених у Перелік природоохоронних заходів.

 

Департаментом фінансів облдержадміністрації підготовлено розподіл місцевим бюджетам – отримувачам субвенцій, про що 7 липня 2014 року видано відповідне розпорядження  голови облдержадміністрації.

 

Нагадуємо, що відповідно до ст. 101, 104-107 Бюджетного кодексу України, однієї із передумов та остаточним кроком для виділення коштів з обласного екологічного фонду є укладання шестисторонньої угоди про міжбюджетні трансферти між місцевими бюджетами.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь