Дозвільна діяльність департаменту за I півріччя 2014 року

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що відповідно до ст. 11 Закону України «Про охорону атмосферного повітря», викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами можуть здійснюватися після отримання дозволу. Протягом I півріччя 2014 року департаментом видано 190 дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, 42 матеріали клопотань повернуто на доопрацювання, 3 матеріали клопотань перебувають на розгляді.

Відповідно до ст.49 Водного кодексу України – спеціальне водокористування здійснюється на підставі дозволу. Протягом I півріччя 2014 року департаментом видано 170 дозволів на спеціальне водокористування, 30 матеріалів клопотань перебувають на розгляді.

 

Cтаття 32 Закону України «Про відходи» передбачає, що суб’єктам господарювання забороняється вести будь-яку господарську діяльність, пов’язану з утворенням відходів, без одержання від  спеціально  уповноважених органів виконавчої влади у сфері поводження з відходами лімітів на обсяги їх утворення  та  розміщення. Протягом I півріччя 2014 року видано 62 дозволи на розміщення відходів у 2014 році та погоджено стільки ж лімітів на утворення та розміщення відходів.

 

Також департаментом погоджено 491 паспорт відходів118 підприємствам та 455 декларацій на утворення відходів.

 

Одним з документів на право здійснення полювання відповідно до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» є дозвіл на добування мисливських тварин. Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації у лютому 2014 року видано 3 дозволи  «На право добування вовків, лисиць, бродячих собак та котів» на територіях та об”єктах природно – заповідного фонду.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь