Департамент екології підготував «Екологічний паспорт Львівської області за 2013 р.»

Вже котрий рік поспіль екологи Львівщини знайомлять громадськість зі станом основних природних ресурсів області, найважливішими екологічними проблемами регіону. 
Цьогоріч, департамент екології та природних ресурсів підготував «Екологічний паспорт Львівської області» за даними 2013 р. згідно з наданих пропозицій Міністерства екології та природних ресурсів України.  

Фахівці в Екопаспорті знайдуть інформацію про динаміку екологічної ситуації нашої області, а зацікавлені мешканці матимуть можливість познайомитись зі станом повітря, яким дихаємо, і води, у якій купаємося. Також, основними розділами Екопаспорту є: аналіз стану земельних та лісових ресурсів, тваринний та рослинний світ, природно-заповідний фонд, формування екологічної мережі, поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами, радіаційна безпека, моніторинг довкілля, державний контроль за додержанням вимог природоохоронного законодавства, міжнародне співробітництво, планування природоохоронної діяльності. 

 

Інформацію у Екологічному паспорті подано у табличній формі та у вигляді фотографій  загальним обсягом 173 сторінки.

 

Слід зазначити, що інформація, викладена у даному видані, надана Департаменту територіальними органами Міністерств і відомств, структурними підрозділами Львівської облдержадміністрації. 

 

Вперше Екологічний паспорт був підготовлений у 2006 році (звіт за 2005 рік).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь