Всеукраїнський фотоконкурс „Зміна клімату: подбай про свою планету”

Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області повідомляє, що Мінприроди України спільно з представництвом ООН в Україні та за підтримки компанії Olympus оголошують Всеукраїнський фотоконкурс „Зміна клімату: подбай про свою планету”.

Глобальна зміна клімату – одна з найгостріших сучасних проблем людства. Очікується, що в результаті зміни клімату рівень світового океану підніметься й океанічні течії можуть істотно змінитися. Як наслідок – проблеми водопостачання та деградація сільськогосподарських земель.

Мета фотоконкурсу – привернути увагу до розвязання проблеми зміни клімату та заохочення відповідального ставлення людей до навколишнього середовища.

Вимоги до робіт:

Географія фоторобіт необмежена.

Кольорові і чорно – білі фотографічні відбитки формату не менше 30х40 см. Копії робіт на CD у форматі TIFF або JPEG, 300 dpi, без стиснення. Надсилати за адресою: м.Київ, 01021, вул. Кловський узвіз, 1, Представництво ООН в Україні ( з позначкою „Фотоконкурс”) із зазначенням назви роботи, місця та року зйомки, імені автора.

Або надсилати на електорнну адресу: konkurs@un.org.ua із зазначенням назви роботи, місця та року зйомки, імені автора. Якість конкурсних знімків повинна дозволяти надрукувати фотографію форматом щонайменше А3 для експонування на виставці.

Крайній термін подання фотографій до конкурсу – 20 травня 2008 року. Церемонія нагородження переможців відбудеться в рамках відкриття виставки у Всесвітній день охорони навколишнього природного середовища 5 червня 2008 року.

Призи переможцям забезпечує копанія Olympus:

Перше місце – фотокамера E-510 DZK

Друге місце – фотокамера E-410 Kit

Третє місце – фотокамера SP-570 UZ

Приз за результатами голосування відвідувачів сайту – фотокамера µ850

Детальна інформація: www.un.org.ua, www.olimpus.com.ua

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь