У Львівській області завершився місячник озеленення

З 19 березня по 19 квітня у Львівській області тривав місячник озеленення, прибирання та благоустрою. Даний захід проводився на виконання Розпорядження голови Львівської облдержадміністрації  від 18 березня 2014 року № 77/0/5-14 «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля».
До даного заходу активно долучилися підприємства, установи та організації, громадські організації та громадськість Львівської області. Саму актвну участь в проведенні місячника озеленення взяли учні та студенти. Загальна кількість учасників акції 484197 осіб.

За час проведення місячниика озеленення, прибирання і благоустрою в області:
– Створено нових лісових насаджень  понад 860 га.
– Впорядковано понад 2228 га парків, скверів, алей.
– Створено 8 нових парків заг. площею 3,38 га.
– В області висаджено 1630595 шт. дерев.
– Кількість посаджених кущів складає 35039 шт.
– Площа нових газонів, квітників понад 33 га.
– Ліквідовано 579 стихійних сміттєзвалищ.
– Упорядковано 356 сміттєзвалищ.
– Протяжність очищених від сміття берегів складає понад 883 км.
– Розчищено та упорядковано 271 джерело.  

 

Високих результатів під час проведення місячника озеленення досягли Перемишлянський та Сокальський райони, де ліквідовано 67 стихійних сміттєзвалищ, у Буському районі очищено від сміття 268 км берегів, у Пустомитівському – розчищено та упорядковано 45 джерел, у  Дрогобицькому посаджено 652000 дерев, а у Бродівському  – 11599 кущів. У містах Самборі та Червонограді виконано всі заходи з проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою, у м.Бориславі ліквідовано 7 стихійних сміттєзвалищ, у Новому Роздолі – очищено від сміття 25 км берегів, а в м.Дрогобичі посаджено 1570 шт дерев та 309 кущів.

 

Слід пам’ятати, що місячник озеленення, прибирання і благоустрою – не разова акція. Людина – частина природи, і саме природі ми зобов′язані своїм існуванням, своєю досконалістю і могутністю. Чистота нашої планети – у наших руках. Зберегти красу природи, сприяти її оновленню – завдання кожної людини не тільки під час місячника озеленення, а й повсякденному житті, пам’ятаймо про це!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь