У Львівській області триває місячник озеленення, прибирання і благоустрою

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що з 19 березня розпочався місячник озеленення, прибирання та благоустрою. Даний захід проводиться на виконання Розпорядження голови Львівської облдержадміністрації  від 18 березня 2014 року № 77/0/5-14 «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля».

 

Метою проведення місячника благоустрою є  поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів області, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природно-заповідних об’єктів, упорядкування сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

 

За період з 19 березня по 4 квітня 2014 року в рамках проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою  виконано такі заходи :

  • Впорядковано понад 742 га парків, скверів, алей.
  • Кількість посаджених кущів складає понад 13 тис. шт.
  • Ліквідовано 284 стихійних сміттєзвалища.
  • Упорядковано 151 сміттєзвалища.
  • Протяжність очищених від сміття берегів складає 507 км.
  • Розчищено та упорядковано 151 джерело.    

 

Участь у заходах з проведення місячника озеленення, прибирання і благоустрою беруть структурні підрозділи облдержадміністрації, територіальні управління та відомства міністерств, навчальні заклади, суб’єкти господарської діяльності та громадськість Львівської області.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь