«Рідкісні та зникаючі види тварин Львівської області»

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що з ініціативи департаменту, на виконання регіональної програми «Формування екомережі у Львівській області на 2007-2015 роки», яка була затверджена Львівською обласною радою 13.06.07р. № 340, за сприяння обласного фонду охорони навколишнього природного середовища видано науково-інформаційний довідник «Рідкісні та зникаючу види тварин Львівської області».

 

Книга висвітлює сучасний стан рідкісних і зникаючих видів тварин Львівської області. Вона охоплює як види з Червоної книги України, що поширені на всій території, так і регіонально рідкісні види тварин області.Наведено найновішу інформацію про поширення, середовища існування, екологічні особливості рідкісних видів тварин, зроблено оцінку сучасного стану їхніх популяцій на території Львівщини, а також вказано природоохоронні статуси видів, фактори загрози для їх популяцій і запропоновані заходи охорони. Видання ілюстроване фотографіями і картосхемами поширення видів на території області.


Дане видання підготовлене для широкого кола громадськості, зоологів, екологів, студентів природничих факультетів вищих навчальних закладів, усіх зацікавлених натуралістів і любителів природи.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь