Огляд-конкурс “ЕКО-КВК” – “Майбутнє довкілля у твоїх руках”

9 грудня 2009 р. в приміщенні актового залу Центру творчості дітей та юнацтва Галичини відбувався огляд-конкурс  “ЕКО-КВК” – “Майбутнє довкілля у твоїх руках” на тему “Сміття у місті”.

 

Огляд-конкурс проводився Львівським міським дитячим еколого-натуралістичним центром за фінансової підтримки Львівського міського державного фонду охорони навколишнього середовища. 

 

У конкурсі взяли участь команди шкіл і гімназій м. Львова: СШ № 67 (команда Еколайф), СШ № 81 (команда Шпана), СШ № 1 (команда Еко-Сихів), Львівська гімназія  (команда ЛГ ім. Симоненка), Львівська лінгвістична гімназія (команда ЛГГ), СШ № 42 (команда Хай-Тек).

 

Перемогу в конкурсі здобула команда Хай-Тек. Призи отримали всі учасники конкурсу із врахуванням зайнятого місця, а також вчителі, які допомагали учням у підготовці до конкурсу.

 

У роботі журі взяли участь:

  • В. о. начальника управління екології та благоустрою департаменту містобудування Львівської міської ради М. Казимир;
  • Голова постійної депутатської комісії Львівської міської ради з питань природокористування, охорони довкілля та благоустрою В. Лясковська;
  • Директор Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру  І. Антахович;
  • Директор Львівського обласного дитячого еколого-натуралістичного центру А. Кийко;
  • Провідний спеціаліст відділу інформації моніторингу та звязків з громадськістю Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області М. Янів.

 

Проведення конкурсів “ЕКО-КВК” – “Майбутнє довкілля у твоїх руках” має великий позитивний вплив на розвиток екологічної свідомості. Особливо це важливо для підлітків. У дітей цього віку виникає гостра потреба розібратися в різноманітності навколишнього світу. При підготовці до конкурсів екологічного спрямування учні вникають у проблематику, яка існує у природоохоронній сфері м. Львова. Екологічна інформація для підлітка має фундаментальне значення, сприяє формуванню стійкої позиції.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь