Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

  • провідного спеціаліста відділу інформації, моніторингу та зв’язків з громадськістю  ( 1 вакансія );
  • головного спеціаліста відділу економіки природокористування, держзакупівель та координації виконання природоохоронних програм  ( 1 вакансія по строковому трудовому договору на час відсутності працівника в зв’язку з вагітністю і пологами );
  • головного спеціаліста сектору екологічної безпеки, поводження з відходами ( 1 вакансія по строковому договору на час відсутності працівника в зв’язку з вагітністю і пологами ).   

  

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом в державній службі на посаді головного спеціаліста (провідного спеціаліста) не менше 3 років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 5 років; післядипломна освіта у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціальністю.

 

Документи на конкурс приймаються у сектор кадрового забезпечення  держуправління (каб.311, 3 поверх) щоденно з 10 до 12 год. до 20.06.2009р. за адресою: м.Львів, вул.Стрийська, 98. Ознайомитись з порядком проведення іспиту та переліком екзаменаційних питань можна у секторі кадрового забезпечення держуправління.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь