Нарада – семінар з питань організації збору твердих побутових відходів у сільських населених пунктах Львівської області

19 травня 2009 року у м. Кам’янка-Бузька під головуванням голови Львівської облдержадміністрації М.Кмітя відбулася нарада – семінар з питань організації збору та вивезення твердих побутових відходів у сільських населених пунктах Львівщини на прикладі Кам’янка – Бузького району. Участь у нараді взяли: заступник голови Львівської облдержадміністрації Т.Федак, заступник голови Львівської обласної ради Л.Козак,  начальник головного управління житлово – комунального господарства облдержадміністрації Є.Бентковський, начальник сектору екологічної безпеки, поводження з відходами Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області А.Галушка, голови районних рад та райдержадміністрацій, запрошені представники ЗМІ.

 

На території Кам’янка-Бузького району розпочато впровадження  пілотного проекту зі збору ТПВ. Його ініціаторами виступили Кам’янка-Бузька райдержадміністрація та ТОВ «ЕКО-Львів». Розробка проекту розпочата з липня 2008 року – фахівці визначили перелік населених пунктів, де будуть розташовані контейнери, та розробили оптимальні маршрути руху спецтехніки. Вже в січні 2009 року в селах району з’явилися перші спеціальні контейнери для збору твердих побутових відходів. ТОВ «ЕКО-Львів» уклало з власниками приватних садиб 900 індивідуальних угод на вивіз твердих побутових відходів.

 

Заслухавши доповіді відповідно до плану проведення наради – семінару та обмінявшись думками учасники наради вирішили досвід Кам’янка-Бузької райдержадміністрації щодо забезпечення сільських населених пунктів району контейнерами для збору твердих побутових відходів та організації вивезення ТПВ на сміттєзвалища взяти до уваги і подальшого впровадження на всій території області.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь