Студентська науково-практична конференція

1-Й МІЖНАРОДНИЙ КОНГРЕС

ЗАХИСТ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА. ЕНЕРГООЩАДНІСТЬ. ЗБАЛАНСОВАНЕ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ”  

 

Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області спільно з Кафедрою екології та охорони навколишнього середовища Національного університету «Львівська політехніка» та Львівською обласною організацією Всеукраїнської екологічної ліги 28-29 травня 2009 р. проводять 1-й Міжнародний Конгрес «Захист навколишнього середовища. Енергоощадність Збалансоване природокористування», в рамках якого пройде студентська науково-практична конференція.

Запрошуємо викладачів і студентів взяти участь у роботі конференції з виступами до 15 хв. у таких семінарах:

  • Семінар «Комплексний підхід у захисті навколишнього середовища: моніторинг, оцінка ризику, інноваційні природоохоронні технології»
  • Семінар «Енергоощадність в будівництві та комунальній сфері: аудит, розроблення стратегії, комплексність технічних рішень»
  • Семінар «Екологічно безпечні та енергоефективні процеси збезводнення матеріалів»
  • Семінар «Роль стандартів серій ISO 9000 та  ISO 14000 в іноваціях природоохоронних та енергоощадних технологій»
  • Семінар «Теоретичні та прикладні аспекти збалансованого природокористування»
  • Семінар «Енергоаудит та облік енергоносіїв»  

 

Для участі у конференції необхідно до 10.05.2009 р. надати на адресу Держуправління ОНПС в Львівській області  (м. Львів, вул. Стрийська, 98, тел./факс 2387399,  e-mail: envir@mail.lviv.ua реєстраційну форму учасника і тези доповіді.

 

За результатами конференції планується видати тези доповідей її учасників окремим збірником. Вимоги до тез доповідей для розміщення у збірнику: Тези українською мовою подаються в електронному варіанті на дискеті 3,5”, об’ємом 1,44 МВ та (обов’язково!) їх друкований варіант на листі паперу формату А4, всі поля по 25 мм. Текст повинен бути набраний шрифтом  Times New Roman, розміром 12 пунктів, міжрядковий інтервал 1.5, у редакторі Word ХР, діаграми і таблиці у форматі *xls. На початку тексту тез симетрично розміщується назва доповіді (ВЕЛИКИМИ ЛІТЕРАМИ, шрифт 14), прізвища та ініціали  авторів, назва закладу чи установи, де виконана робота чи запропоновані методики, його поштова та електронна адреса.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь