Засідання робочої групи з питань перенесення діяльності ДП „Полісинтез” АТ „Органіка” на іншу територію

02 квітня 2009 року у приміщенні Львівської облдержадміністрації під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації п. В.А.П’ятака відбулося засідання робочої групи з питань перенесення діяльності ДП „Полісинтез” АТ „Органіка” на іншу територію, безпечну для життєдіяльності громадян.

 

Участь у роботі засідання взяли заступник голови облдержадміністрації п. Т.В.Федак, депутат обласної ради, голова Перемишлянської РДА О.В.Паска, заступник начальника Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області п. В.Г.Макарчук, суб’єкти обласної системи моніторингу довкілля, керівники владних структур.

 

Заступник начальника Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області доповів про результати комплексної судової екологічної експертизи.

 

Вагоме питання, яке було розглянуто під час засідання – заходи з утилізації небезпечних ціановмісних речовин виробництва ДП „Полісинтез” АТ „Органіка”.

 

В результаті засідання було надано пропозиції до проекту рішення:

  1. Висновки комплексної екологічної експертизи щодо відповідності ДП „Полісинтез” АТ „Органіка” взяти до уваги.
  2. З врахуванням висновків комплексної екологічної експертизи визнати перенесення виробництва ДП «Полісинтез» за доцільне.
  3. Головному управлінню промисловості та розвитку інфраструктури провести виїзну нараду на базі Роздільського ДГХП «Сірка» за участю мера м. Н-Розділ та інших зацікавлених сторін, з метою перенесення виробничої діяльності ДП «Полісинтез» на територію м. Н-Розділ.
0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь