Семінар – навчання „Сучасні вимоги природоохоронного законодавства України”

11 – 12 березня у м. Львові, на базі філії „Магістральний нафтопровід „Дружба” ВАТ „Укртранснафта”, відбувся спеціалізований семінар – навчання для працівників структурних підрозділів ВАТ „Укртранснафта” на тему „Сучасні вимоги природоохоронного законодавства України”.

 

Участь у роботі семінару взяв начальник Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області Б.Матолич, який значну увагу приділив питанням дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря та дозвільним документам у сфері поводження із відходами.

 

Протягом семінару розглядались теми:

  1. Основні принципи державного регулювання у сфері охорони довкілля.
  2. Нафтова промисловість як суб’єкт природокористування.
  3. Державний контроль у сфері охорони земельних ресурсів – огляд законодавства, контроль землекористування. Відповідальність та фінансові санкції.
  4. Державний контроль у сфері використання водних ресурсів. Первинна облікова документація. Типові порушення та відповідальність. Аспекти експлуатації водоочисних споруд.

 

Проведення семінару забезпечувалося Львівським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь