28 березня світ відзначить Годину Землі

Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області підтримує Всесвітню акцію «Година Землі 2009», яка в Україні проходить за підтримки Всесвітнього фонду охорони дикої природи (WWF).

 

Метою цієї акції є звернути увагу громадськості та урядів країн до проблеми взаємин з довкіллям, облишити зарозумілість, переглянути свої звички, керуватися принципами заощадливого використання енергетичних та природних ресурсів, а також підтримки новітніх розробок в сфері ресурсозберіючих технологій.

 

Природоохоронний захід, що має залучити більше мільярда людей у 1000 містах всього світу, закликає громадськість, бізнес-організації та урядові структури вимкнути світло всього на одну годину у суботу 28 березня о 20:30, щоб об’єднатися для підтримки дій проти зміни клімату. У 2009 році у Годині Землі повинна взяти участь і Україна, адже ми також є частиною світу, частиною рішення.

 

Година Землі має продемонструвати безпрецедентну солідарність світової спільноти, а також звертається до лідерів держав усього світу, які зустрічатимуться в Копенгагені у грудні 2009 року, із закликом прийняти нову глобальну домовленість про заходи щодо боротьби зі зміною клімату.

 

Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області закликає усіх взяти участь у всесвітньому природоохоронному заході.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь