Про міжнародний екологічний форум «ECO Solutions: новітні технології»

Виставковий центр “LEMBERG” – перший у Львові, а також у Західній Україні, спеціалізований об’єкт для проведення виставок, ярмарок, презентацій, форумів, конференцій та корпоративних заходів є ініціатором проведення в Західній Україні міжнародного екологічного форуму «ЕCO Solutions – новітні технології». Географічне положення виставкового центру, сучасні будівельні та інженерні технології, близькість і тісні зв’язки Львова з Європою створюють унікальну виставкову площу для демонстрації та обміну новими технологіями, бізнес-ідеями, встановлення ділових контактів між представниками бізнесу України та Європи.

 

Міжнародний екологічний форум розпочався у червні 2008 року конференцією з питань переробки відходів та в жовтні 2008 року – конференцією з питань охорони лісів і викликав зацікавленість широкого кола науковців, бізнесменів, державних службовців та представників громадських об’єднань України, Польщі, Росії та Австрії.

 

У рамках Форуму 18-20 лютого 2009 року проходитиме міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика. Енергозбереження. Відновлювальні джерела енергії» http://www.lemberg.ua/, спрямована на  впровадження нових світових технологій, які враховують потреби людства у збереженні  та покращенні  довкілля в Україні. Виставка, а також низка заходів, що проводитимуться в її рамках, сприятимуть зміцненню співпраці між державними інституціями та бізнес-структурами. Ця подія має привернути увагу міжнародної спільноти до нагальних проблем екології та сприятиме поліпшенню екологічної ситуації у країні в цілому.

 

Ми переконані, що регіональна влада у партнерстві із місцевим самоврядуванням, громадськими організаціями, наукою та бізнесом створять умови для швидкого розвитку регіону, залучення внутрішніх та зовнішніх інвестицій.

 

Будемо раді бачити Вас на міжнародній спеціалізованій виставці «Енергозбереження та відновлювальні джерела енергії» і впевнені, що участь в ній позитивно вплине на економічний розвиток і укріпить іміджеві позиції Вашого підприємства, установи чи організації (інформаційний лист виставки та конференції додаються).

Запрошуємо всіх до співпраці.

 

Менеджер екологічного проекту Олена Вітрак  

+380322424890

+380685750860

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь