„Озеленення країни – спадщина майбутніх поколінь”

З метою подальшої реалізації Указу Президента України „Про проведення акції „Озеленення країни – спадщина для майбутніх поколінь”, на виконання наказу Мінприроди „Щодо проведення місячника”, для забезпечення збереження та примноження зелених насаджень у містах та інших населених пунктах, поліпшення естетичного стану територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення  поліпшення стану довкілля та залучення широких верств населення до вирішення екологічних завдань Держуправління охорони навколишнього природного середовища закликає свідому громадськість, насамперед учнівську та студентську молодь, небайдужих до довкілля волонтерів взяти участь у заходах протягом листопада 2008р.

 

Проведення акцій потребує координації зусиль місцевої влади, природоохоронних органів, підприємств, організацій та установ, навчальних закладів та шкіл, громадсько-політичних організацій, спрямованих на упорядкування, санітарну очистку та озеленення території нашої області.

 

За детальною інформацією просимо звертатись за адресою


м. Львів, вул..Стрийська, 98, каб.307, тел.(032) 238-73-99, e-mail:envir@mail.lviv.ua, WEB – сторінка:www.ekology.lviv.ua

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь