Про засідання штабу з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

2 вересня 2008 року у Львівській Облдержадміністрації відбулося засідання Обласного штабу організації проведення відновних робіт – оперативного органу обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, головував на якому голова облдержадміністрації М. Кміть.

Участь у нараді взяли: представники місцевих та обласної влади та самоврядування, Керівництво Держуправління охорони навколишнього природного середовища, обласного водного управління водного господа, служби автомобільних доріг у Львівській області, головного управління Державного казначейства у Львівській області, Львівської обласної санітарно-епідеміологічної станції, управління при Львівській Облдержадміністрації та інші.

 

Начальник Держуправління охорони навколишнього природного середовища Б.Матолич виступив з інформацією про екологічний моніторинг довкілля на постраждалих територіях, що здійснює державне управління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області.

 

За результатами засідання було вирішено: під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у житловому секторі особливу увагу приділити одиноким та престарілим мешканцям та соціально незахищеним верствам населення, взяти на жорсткий контроль вирішення їх побутових та житлових питань; надавати всебічну допомогу спеціалізованим організаціям, які здійснюють вивезення непридатних пестицидів з території області на утилізацію; заборонити виділення земельних ділянок під будівництво на територіях активізації зсувних процесів та охоронних зонах річок; активізувати роботу з освоєння коштів. виділених для проведення протиепідемічних заходів на територіях, що постраждали від дощового паводку; першочергово проводити регулювання русел рік у місцях проходження автомобільних доріг державного значення і в межах населених пунктів.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь