Запрошуємо взяти участь міжнародному конкурсі «зелених» стартапів на ClimateLaunchpad 2024

До 19 червня 2024 українські інноватори, які розвивають кліматично-дружні технології, можуть взяти участь у ClimateLaunchpad — найбільшому у світі міжнародному конкурсі зелених ідей, який шукає бізнес-рішення для боротьби зі зміною клімату.

Учасники ClimateLaunchpad проходять безплатне навчання від cleantech-тренерів, змагаються за першість із «зеленими» стартапами з інших країн світу.

Взяти участь у конкурсі можуть навіть новачки у сфері кліматично-дружніх технологій, які мають перспективну бізнес-ідею, а також зелені стартапи, малий чи середній бізнес, які працюють у таких напрямках: адаптація та стійкість, чиста енергія, рішення для міст, стала мобільність, циркулярна економіка, збереження водних ресурсів, екологічне виробництво харчових продуктів, нові відкриття тощо.

Стартапи, які перемагають на національному відборі, отримують шанс виступити на регіональному фіналі ClimateLaunchpad 2024 та позмагатися за першість з командами з інших країн.

Більше інформації про конкурс на сайті Greencubator: https://greencubator.info/climatelaunchpad/ 

«Українці неодноразово брали участь та перемагали на міжнародних конкурсах, представляючи цікаві та перспективні ідеї, спрямовані на вирішення екологічних проблем, таких як енергозбереження, відновлювана енергія, зменшення відходів та інші. Цей конкурс надає учасникам можливість представити свої ідеї, отримати цінні знання від менторів та експертів, а також знайти інвесторів для реалізації своїх стартапів» – зазначила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь