Долучайтеся до ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості до Всесвітнього дня охорони довкілля «Магія природи»

Освітній портал Алаба, за організаційної підтримки ТОВ «Освітній портал»ТМ,  запрошує до участі у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості до Всесвітнього дня охорони довкілля «Магія природи».

 З метою привернути увагу дітей та молоді до глобальних світових екологічних проблем, необхідності дбайливого ставлення до природних ресурсів та важливості дотримання екологічних принципів у повсякденному житті, організатори конкурсу запрошують юні таланти через власні творчі роботи поділитися своїми ідеями щодо збереження та охорони навколишнього природного середовища.

 До участі в конкурсі запрошуються дошкільнята (від 4 років), учні 1-11 класів та студенти професійно-технічної освіти та вищих навчальних закладів.

 Організатори конкурсу приймають роботи, які відображають та/або стосуються теми довкілля, зокрема природи та природних ресурсів, тваринного і рослинного світу, охорони навколишнього середовища, відновлення природних ресурсів, зменшення впливу на клімат, енергоефективності, рециклінгу, збереження біорізноманіття та інших екологічних питань.

Прийом заявок та робіт триває до 24 червня 2024 року. Визначення переможців відбудеться 25.06.2024 – 30.06.2024, а публікація результатів – 01.07.2024.

Роботи оцінюються за номінаціями: малюнок, декоративно-прикладне мистецтво, фотографія, сучасне мистецтво, листівка.

Подати заявку на участь та отримати додаткову інформацію щодо умов конкурсу можна на сайті організаторів за посиланням: http://surl.li/uetpr .

 «Участь у конкурсі — це чудова можливість для дітей та молоді висловити свої ідеї та бачення щодо вирішення найгостріших екологічних проблем. Проблеми, з якими ми стикаємося, від забруднення пластиковими відходами до зміни клімату, потребують невідкладних дій та інноваційних підходів. Тому ідеї молоді можуть стати джерелом натхнення для інших і зробити внесок у захист природи та побудови кращого світу для нас та майбутніх поколінь», – наголосила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик.

Нагадуємо, що щорічно 5 червня у світі відзначають Всесвітній день охорони навколишнього середовища, який заснований Генеральною асамблеєю ООН у 1972 році, та є важливим нагадуванням про нашу спільну відповідальність за збереження та захист довкілля.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь