Договір на проведення громадського обговорення в рамках здійснення процедури ОВД необхідно укладати онлайн

Департамент екології та природних ресурсів повідомляє суб’єктів господарювання планованої діяльності про внесення змін до Порядку передачі документації для надання висновку з оцінки впливу на довкілля та фінансування оцінки впливу на довкілля затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2023 № 190,  які дозволять скоротити тривалість процедури, а також спростити її за рахунок діджиталізації шляхом укладення публічної оферти.

Для отримання послуги замовнику необхідно зареєструватись в інформаційно-комунікаційній системі виконавця – уповноваженого центрального органу шляхом створення особистого кабінету на платформі «ЕкоСистема». Реєстрація за посиланням: https://id.eco.gov.ua/

Після реєстрації система автоматично надсилає на зазначену замовником електронну пошту повідомлення про успішну реєстрацію та рахунок-фактуру для оплати послуги, що формується виконавцем на підставі відомостей, зазначених замовником.

Також зазначаємо, що проведення оцінки впливу на довкілля є міжнародним зобов’язанням нашої країни, виконання якого вкрай важливе під час євроінтеграційного процесу.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь