Повідомлення про наміри

Місцезнаходження юридичної особи: 79011, Львівська обл., м. Львів, вул. Уласа Самчука,16.

Діяльність ТзОВ „ЛЬВІВ-ЕНЕРГІЯ” полягає в наданні в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

З метою виробництва теплової енергії для опалення приміщення, яке орендує ТзОВ „ІВЕНТ ПАРК ЛЮКС” за адресою 79011, Львівська обл., м. Львів, вул. Уласа Самчука, 16 і для побутових потреб функціонує котельня.

В котельні розміщені чотири газових котли Buderus Logamax plus GB 162-100 V2 потужністю по 100 кВт кожний, які працюють в автоматичному режимі.

 

Паливом для котлів служить: природний газ.

Основні види та обсяги викидів забруднюючих речовин наступні: сполуки азоту – 0,068 т/рік, вуглецю оксид – 0,243 т/рік, вуглецю діоксид – 56,73 т/рік.

 

Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів забруднюючих речовин є наступні:

 

сполуки азоту – 0,0094 г/с, вуглецю оксид – 0,016 г/с.

 

Розрахунок розсіювання забруднюючих речовин в атмосферному повітрі було проведено по програмі ЕОЛ ПЛЮС, версія 5.23 з врахуванням фонових концентрацій. Результати розрахунку розсіювання забруднюючих речовин в атмосферному повітрі в розрахункових прямокутниках і в розрахункових точках на межі зон впливу показали, що перевищень над ГДКм.р. не виявлено по жодному інгредієнту і немає загрози для життєдіяльності населення.

 

Розробником документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання дозволу є ТзОВ “Ріал плюс” (м. Львів, вул. Таджицька, 7, тел./факс (032) 2514750).

 

Зауваження громадських організацій та окремих громадян приймаються впродовж 30

календарних днів від дати публікації інформації Львівською обласною військовою адміністрацією – Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної військової адміністрації за адресою: 79026, Львівська обл., Львівський р-н, м. Львів, вул. Стрийська, 98, (032)238-73-83, envir@loda.gov.ua

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь