Студентів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького ознайомили з роботою департаменту екології та природних ресурсів

Під час онлайн зустрічі на платформі ZOOM, яка відбулася 18.05.2021 між студентами кафедри екології Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького та її випускниками, представниками департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації, майбутніх природоохоронців ознайомили з роботою державної структури.
Зокрема, студентів ознайомили з структурою департаменту, його основними завданнями, повноваженнями та особливостями державної служби у сфері природоохоронної діяльності.
Також представники природоохоронної сфери говорили про необхідність реалізації екологічної політики, спрямованої на поліпшення стану навколишнього природного середовища та актуальність професії еколог станом на сьогодні та у найближчому майбутньому.
Представники департаменту після зустрічі зазначили, що такі зустрічі зі студентами є важливими, оскільки так молоді колеги знайомляться з практичною стороною професії та засвоюють її основи для реалізації у власній діяльності.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь