Триває конкурс ілюстрацій «Подивися, як клімат змінився»

Вмієте малювати і переймаєтеся соціальними та екологічними проблемами? Беріть участь конкурсі ілюстрацій “Подивися, як клімат змінився” та допоможіть іншим побачити одну з найбільших проблем, що загрожують нашому довкіллю – зміні клімату!

Організатором конкурсу ілюстрацій є Центр екологічних ініціатив Екодія.

Що робити?

Намалюйте будь-яку ілюстрацію про наслідки зміни клімату: танення льодовиків, підняття рівня моря, затоплення територій, екстремальні природні явища, відсутність зими, опустелювання, вимирання видів, переселення людей тощо. Наприклад, як ця ілюстрація про підняття рівня моря, яку робила для Альбина Колесниченко.

  • Жанр, стиль і формат ілюстрації – будь-який, у якому подобається малювати;
  • Ілюстрація має бути створена спеціально до конкурсу, і не публікуватися раніше;
  • До 1 грудня опублікуйте ілюстрацію на своїй фейсбук-сторінці. Вкажіть, що це робота на конкурс «Подивися, як клімат змінився!» і позначте @ecodiya.

Переконайтеся, що ваш профіль відкритий, і організатори зможуть побачити допис та обов’язково відреагувати на нього. Якщо ваша ілюстрація не пов’язана з темою кліматичної кризи, то організатори можуть відмовитися її приймати, та ви отримаєте коментар з поясненнями.

 

Як перемогти?

5 ілюстрацій, які наберуть найбільше реакцій, пройдуть у фінальну частину конкурсу. Серед них через голосування підписники і підписниці Екодії оберуть переможців.

Конкурс також проходить і на інстаграм-сторінці Екодії. У цих двох соцмережах переможці визначатимуться окремо.

 

Ще одного переможця обере кліматичний відділ Екодії.

Про трьох переможців будуть зроблені окремі дописи на сторінках в Instagram та Facebook. Також вони отримають набір еко-торбинок з своїми ілюстраціями, а самі ілюстрації будуть використані з зазначенням авторства. (Умови використання будуть обговорені додатково).

 

Не зволікайте і долучайтеся. Дедлайн подачі – 1 грудня.

 

Маєте друзів, яким буде цікаво взяти участь? Позначайте їх у коментарях під дописом.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь