Департамент екології здійснюватиме обстеження об’єктів, які пропонуються до фінансування з обласного бюджету

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що з метою формування переліку природоохоронних заходів для фінансування  з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2015 році, керівництвом Департаменту буде здійснюватися перевірка об’єктів, які пропонуються до фінансування.

Перевірка буде здійснюватися шляхом виїзду директора Департаменту на території яких планується виконання заходів,  а  саме в районні державні адміністрації та районні ради.Будуть перевірятися необхідні для проведення робіт документи, а саме: проектно-кошторисна документація, наявність позитивної експертизи, перерахунок кошторисів в цінах на поточний рік, проведення тендерних процедур по об’єктах, наявність співфінансування з інших джерел, в т.ч. з місцевого фонду охорони навколишнього природного середовища.

 

За результатами даної інвентаризації, Департаментом буде сформовано перелік природоохоронних заходів та подано на сесію Львівської обласної ради для розгляду та затвердження.

Довідково

В департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації подано 118 пропозицій на фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2015 р.  на суму понад 85 млн.грн.
Однак, ліміт коштів, на який повинен бути сформовано перелік природоохоронних заходів складає 13,4 млн.грн.  Саме таку суму становить перехідний залишок невикористаних коштів за минулий рік.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь