Райони звітують про виконання заходів місячника благоустрою

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації інформує про виконання заходів місячника з озеленення, прибирання та благоустрою станом на 31.03.2014 р.

 

Згідно з поданою інформацією від оргкомітетів райдержадміністрацій та міст обласного значення, в області проведено значну роботу з впорядкування прибудинкових територій і обʼєктів масового перебування та відпочинку населення, розчищення берегів річок та впорядкування джерел та інше. Загалом, в області:

 

  • Впорядковано понад 227 га парків, скверів, алей.
  • В області висаджено понад 950 тис. шт. дерев.
  • Кількість посаджених кущів складає понад 5300 шт.
  • Ліквідовано 162 стихійних сміттєзвалища.
  • Протяжність очищених від сміття берегів складає понад 130 км.
  • Розчищено та упорядковано 76 джерел.
  • Участь у заходах взяло понад 60 тис.чол.

 

Нагадуємо, що з 19 березня розпочався місячник озеленення, прибирання та благоустрою. Даний захід проводиться на виконання Розпорядження голови Львівської облдержадміністрації  від 18 березня 2014 року № 77/0/5-14 «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля».  

 

Департамент звертається до керівників організацій, установ і підприємств, приватних підприємців, усіх небайдужих громадян активно долучатися до заходів із очищення території наших міст і сіл, усіляко сприяти проведенню природоохоронних акцій та озелененню території всієї Львівської області.  Особливі сподівання у  цей період Департамент покладає на молодь — школярів, студентів, які своєю участю у природоохоронних заходах не лише сформують відповідальне ставлення до території, а й у майбутньому сприятимуть збереженню належного екологічного стану в межах краю й держави в цілому.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь