Новітні технології для українських очисних споруд: приєднуйся до воркшопу!

Запрошуємо керівників водопостачальних та водоочисних підприємств взяти участь у воркшопі: “Назустріч зеленій відбудові України: найкращі практики для очисних споруд”

 Мета воркшопу – сприяти обміну знаннями між українськими фахівцями та міжнародними експертами у сфері сталого управління водними ресурсами. Захід присвячений питанням стійкої реконструкції в Україні, з особливим акцентом на роботу очисних споруд. На заході буде обговорено найкращі практики та шляхи їх адаптації для відбудови інфраструктури в Україні, що сприятиме екологічній стійкості та підвищенню рівня захисту довкілля.

Дата заходу: 16 жовтня 2024 року о 14:00.

Реєстрація на захід за посиланням: http://surl.li/kvjupp 

Як зазначає, т. в. о. директора департаменту Оксана Війтик: «Цей воркшоп є одним з кроків до впровадження передових підходів у сфері сталого управління водними ресурсами в Україні. Обмін знаннями з міжнародними експертами надасть нашим підприємствам можливість ознайомитися з новітніми технологіями та практиками у сфері очисних споруд. Спільними зусиллями ми зможемо зробити вагомий внесок у захист довкілля та забезпечити надійне водопостачання та водовідведення».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь