Дозвіл на викиди в повітря за 5 хвилин: Міндовкілля впроваджує нову послугу

Міндовкілля запустило бета-тестування нового цифрового сервісу – онлайн дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, який дозволяє підприємствам, установам, організаціям та громадянам-підприємцям отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря онлайн. В свою чергу це дозволить суб’єктам господарювання скористатися послугою без участі чиновника, що значно спрощує процес отримання дозвільних документів.

 Ця послуга є безкоштовною та доступною для всіх суб’єктів господарювання, які експлуатують об’єкти, що генерують шкідливі викиди.

Метою бета-тестування є зібрати зауваження та пропозиції від бізнесу  до нового цифрового продукту.

Нагадуємо, дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами – це офіційний документ, який дає право підприємствам, установам, організаціям та громадянам-підприємцям експлуатувати  об’єкти,  з  яких  надходять  в  атмосферне повітря забруднюючі   речовини   або   їх   суміші,  за  умови дотримання встановлених  відповідних нормативів граничнодопустимих викидів та вимог  до  технологічних  процесів  у частині  обмеження  викидів забруднюючих речовин протягом визначеного в дозволі терміну. 

Строк отримання дозволу на викиди онлайн – автоматично засобами ЕкоСистеми.

 Як зазначає Ганна Башта, заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації, впровадження можливості отримати дозвіл на викиди онлайн є важливим кроком для отримання адміністративних послуг суб’єктами господарювання в режимі peopleless (без участі чиновника).

Усі зацікавлені можуть долучитися до тестування за посиланням: http://surl.li/okofhy, а свої пропозиції та зауваження можна залишити тут: http://surl.li/ritwvh.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь