Любите кактуси? – Тоді не пропустіть виставку сукулентів у ботсаду!

Вже цієї неділі, 22 вересня, Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка спільно з Львівським клубом любителів кактусів проводять виставку сукулентів, яка відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Черемшини, 44.

Програма виставки включає: 

  • огляд виставки сукулентів;
  • безкоштовні консультації з питань вирощування сукулентів від організаторів.

Відвідування виставки – безкоштовне (за наявності вхідного квитка на територію саду).

Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації зазначає, що виставка сукулентів є чудовою можливістю дізнатися більше про вирощування екзотичних рослин й отримати безкоштовні консультації від справжніх експертів та рекомендує всім охочим завітати до Ботанічного саду, насолодитися красою постійних колекцій та провести час на природі в межах міста.

Нагадуємо, що Ботанічний сад відкритий для відвідування щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі з 10:00 до 18:00 за адресою: вул. Черемшини, 44, м. Львів.

Деталі щодо вартості вхідних квитків та інших послуг:

  • ➡ вхід на територію комплексу коштує 100 грн. Пільгові квитки для учнів і студентів коштують 70 грн відповідно;
  • ➡ безкоштовно відвідати ботсад можуть діти дошкільного віку, діти-сироти та діти позбавлені батьківської опіки, військовослужбовці строкової служби, учасники бойових дій, учасники АТО, люди з інвалідність І та ІІ групи;
  • ➡ замовити екскурсію можна за попереднім записом за номером телефону: (097) 112 81 71. Екскурсія, крім вартості вхідного квитка, коштує 720 грн. Фото- та відеозйомка (без доступу в оранжерею) коштує 1500 грн/год впродовж тижня.

З планом ботанічного саду можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/twvya

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь