Жоржин багато не буває – Ботанічний сад запрошує на виставку квітів

 У Ботанічному саду Львівського національного університету імені Івана Франка зараз цвітуть жоржини. Вже цієї неділі, 1 вересня, всіх охочих запрошують відвідати неймовірне квіткове свято – виставку жоржин колекціонерки Люби Николишин!

 У Ботанічному саду ЛНУ ім. І.Франка зазначають, що Пані Люба вже багато років поспіль активно співпрацює з установою та ділиться не лише посадковим матеріалом, а й досвідом з вирощування рослин.

 Нагадуємо, що Ботанічний сад відкритий для відвідування щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі з 10:00 до 18:00 за адресою: вул. Черемшини, 44, м. Львів.

 Придбати квиток для відвідування можна безпосередньо при вході на територію Ботанічного саду, відвідування виставки жоржин, за наявності вхідного квитка на територію саду – безкоштовна.

 “Щиро радію, що Львівський ботанічний сад ЛНУ ім. І.Франка став осередком натхнення для багатьох любителів рослин і квітникарства. Ця виставка жоржин – чудова нагода для всіх, хто цінує красу природи, познайомитися з різноманіттям цих вражаючих квітів. Це справжнє свято для очей, яке демонструє, наскільки важливо підтримувати наші зелені оази. Закликаю всіх львів’ян та гостей міста відвідати захід та насолодитися барвистим розмаїттям, яке підготувала для нас пані Люба Николишин, чий досвід і майстерність вже багато років слугують натхненням для багатьох. Запрошую долучитися до квіткового дійства та відчути гармонію, яку дарують ці чудові квіти”, – зазначає Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

З планом ботанічного саду можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/twvya

 Деталі щодо вартості вхідних квитків та інших послуг:

  • ➡ вхід на територію комплексу коштує 100 грн. Пільгові квитки для учнів і студентів коштують 70 грн відповідно;
  • ➡ безкоштовно відвідати ботсад можуть діти дошкільного віку, діти-сироти та діти позбавлені батьківської опіки, військовослужбовці строкової служби, учасники бойових дій, учасники АТО, люди з інвалідність І та ІІ групи;
  • ➡ замовити екскурсію можна за попереднім записом за номером телефону: (097) 112 81 71. Екскурсія, крім вартості вхідного квитка, коштує 720 грн. Фото- та відеозйомка (без доступу в оранжерею) коштує 1500 грн/год впродовж тижня.
0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь