Поринь у світ незвіданої природи: Відкрий Сколівські Бескиди

Національний природний парк «Сколівські Бескиди » – гірський край, де зростають вікові ліси, можна побачити панорамні краєвиди, високогірне озеро Журавлине та одні з найкращих водоспадів Львівщини.

Поблизу парку розташувалися курортні місцевості Східниці, Славського та Тисовця. У парку збереглася могутня Тустань – місто-фортеця IX—XIII ст., палац Гредлів, могила київського князя Святослава.

У парку «Сколівські Бескиди» можна відвідати 2 еколого-пізнавальні стежки, 19 туристичних шляхів, серед яких:

  •           На гору Лопата;
  •           Долиною річки Кам’янка;
  •           На Росохацькі полонини;
  •           До бункера головного осередку пропаганди ОУН-УПА
  •           Сопітські мандри від водоспаду до полонини та інші.

Більш детально про маршрути описано за посиланням: http://surl.li/vnezui

Хочемо нагадати, що у 2021 році національний природний парк «Сколівські Бескиди» отримав звання «Найкращого природного парку України» та головну туристичну премію України — Ukraine Tourism Awards 2021.

Всі бажаючі можуть замовити екскурсію, заночувати у національному природному парку, скористатися автостоянкою чи альтанками та отримати поради щодо оптимального маршруту краєм, деталі за номером телефону: 0989092805

Адміністрація парку знаходиться за адресою: вул. Князя Святослава, 3, м. Сколе, Стрийський район.

“Національний природний парк «Сколівські Бескиди» не просто туристична локація. Це цілий комплекс цікавих природних та давніх архітектурних пам’яток, це частина нашої природної спадщини, яка є національним надбанням. Тут вдалося зберегти красу і велич гір, унікальні ліси і ландшафти, рідкісні види флори та фауни, цілющі мінеральні води. Відвідавши парк, кожен зможе провести час на свіжому повітрі, насолодитись красою краєвидів та спокоєм, зробити неймовірні фото і отримати емоції, які залишаться назавжди. Це чудова альтернатива відпочинку в галасливому місті та можливість «перезавантажитися». І, звичайно, пам’ятаємо про правила поведінки на природі.”, – зазначає Ганна Башта, заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь