Збирай корки — рятуй життя: як львів’яни об’єднуються заради благодійності

У Львові триває безстрокова благодійна акція зі збору пластикових корків від пляшок, йогуртів, ручок, кремів, ліків тощо. Зібрані корки передаються на підприємство з переробки вторинної сировини, а кошти, отримані від їх здачі, перераховуються відповідним підприємством на рахунок Львівського міського благодійного фонду «Сестри Даліли» та повністю спрямовуються на надання людям із легеневою гіпертензією ліків, медичного обладнання або благодійної допомоги за наявності у них потреби у цьому.

 Сьогодні Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації спільно з Державною екологічною інспекцією у Львівській області передав зібрані корки від харчової пластикової тари благодійному фонду «Сестри Даліли» на закупівлю ліків та медобладнання для хворих на легеневу гіпертензію.

 Закликаємо всіх долучатися до безстрокової кампанії «Корок життя», щоб у такий спосіб підтримати людей, які кожного дня потребують дорогого лікування. 

 Як зазначає т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Оксана Війтик: переробка пластикових корків не лише сприяє зменшенню кількості пластику, який потрапляє на сміттєзвалища, але й забезпечує важливі фінансові ресурси для покращення якості та тривалості життя людей із особливими потребами.

 Нагадуємо, Кампанія «Корок життя» стартувала у 2015 році і є спільним проєктом Львівського міського благодійного фонду «Сестри Даліли», ГО «Асоціація рідкісних захворювань України – Легенева Гіпертензія» та Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації. 

 Контейнери для збору корків та використаних батарейок знаходяться за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 98.

 Інформацію про кампанію «Корок життя» можна знайти за покликанням: https://www.facebook.com/groups/121409798483194

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь