В рамках проєкту Яворівський НПП отримав нову техніку

Продовжує надходити допомога природоохоронним установам області в рамках проєкту “Підтримка природно-заповідних територій в Україні” (Support to Nature Protected Areas in Ukraine), що фінансується урядом Німеччини.

Оскільки лісові масиви Яворівського НПП знаходяться на значній відстані від адміністрації та мають складний рельєф для легкового транспорту, для здійснення природоохоронних заходів на важкодоступних ділянках, парк отримав новий трактор за кошти проєкту “Підтримка природно-заповідних територій в Україні”.

Така техніка потрібна для виконання різних заходів, в тому числі для створення та поновлення мінералізованих або пожежозахисних смуг, заготівлі сіна та соломи, щоб годувати диких коней у центрі їхнього розведення, поточного ремонту елементів благоустрою та інших робіт.

«Оскільки в умовах воєнного стану фінансові ресурси досить обмежені, першочерговим завданням є пошук додаткових джерел фінансування.  Необхідно долучатися та подавати заявки на участь у різноманітних проєктах, щоб отримати кошти на реалізацію заходів, спрямованих на збереження довкілля. Також, хочу подякувати Уряду Німеччини за реалізацію проєкту “Підтримка природно-заповідних територій в Україні” та надану допомогу Яворівському НПП – зазначила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Оксана Війтик.

Детальніше  про проєкт  «Підтримка природно-заповідних територій в Україні» за посиланням https://snpa.in.ua/pro-proekt/

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь