Департамент екології та природних ресурсів запрошує взяти участь в онлайн-заході «РішенняХаб: екологічна відбудова України»

Медіа «Рубрика» спільно з медіамережею «Вікно Відновлення» запрошує 1-го серпня (четвер) о 17:00 на онлайн-захід, присвячений темі екологічної відбудови України.

На зустрічі будуть обговорювати наступні питання:

  • що робити з відходами руйнації;
  • як зробити громади енергоефективними;
  • як створити ефективну законодавчу базу тощо.

Під час заходу учасники зможуть дізнатись про актуальні питання у темі зеленого відновлення, а також про проекти, які вже втілюються.

У даній онлайн-зустрічі можуть взяти участь: представники органів місцевого самоврядування, профільних громадських організацій, екоактивістів, науковців, екологічні медіа, а також усіх, кого цікавить тема екологічної відбудови країни.

Посилання для реєстрації: https://forms.gle/Ja7Vyp8TxkK9x73K6

«Екологічна відбудова України – це масштабний і багатогранний процес, що включає не лише відновлення інфраструктури, але й екологічну відбудову, зокрема: рекультивацію земель, відновлення лісів, очищення територій від мін та забруднень, реконструкцію водних систем, захист біорізноманіття тощо. Це забезпечить стійкий розвиток і збереження природних ресурсів для майбутніх поколінь» – зазначила т.в.о. директора департаменту Оксана Війтик.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь