Оголошено конкурс місцевих ініціатив в Українських Карпатах

Конкурс місцевих ініціатив для впровадження на території Українських Карпат оголошується в межах проєкту «Підтримка природно-заповідних територій в Україні», що реалізовується в рамках Німецької Фінансової Кооперації (FC) і фінансується за рахунок Банку розвитку KfW.

Фінансова підтримка надається на реалізацію ініціатив, які відповідають, принаймні, одній з нижче вказаних вимог, а саме:

  1. повинні сприяти збереженню природи;
  2. направлені на збалансований соціально-економічний розвиток прилеглих територій;
  3. попередження екологічного забруднення

В рамках кожного з пріоритетів  фінансова підтримка становить від 500 до 5 000 євро.

Брати участь у конкурсі можуть органи місцевого самоврядування та виконавчої влади, комунальні заклади, організації громадянського суспільства (громадські організації, об’єднання, фонди, асоціації, спілки і т.п.),навчальні заклади, музеї, будинки культури, бібліотеки, приватні підприємці/підприємства, релігійні організації.

У Львівській області участь можуть взяти лише громади, в межах яких розташований Яворівський НПП.

Для участі в конкурсі необхідно подати проєктну пропозицію та бюджет згідно встановленого зразка, які необхідно надіслати на електронну адресу до до 18:00 год. 31 липня 2024 року

«Конкурс спрямований на покращення управління та ефективності обраних природоохоронних територій в Україні, підсилення співпраці громад з природно-заповідними територіями, а також збільшення сприйняття таких територій місцевими громадами. Оскільки в умовах воєнного стану фінансові ресурси досить обмежені, першочерговим завданням є пошук додаткових джерел фінансування.  Пропоную долучитися до участь у конкурсі і подати проєктну заявку на участь»- зазначила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Оксана Війтик.

Детальніше за посиланням http://surl.li/dfkpib

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь