Створюймо майбутнє разом: Долучайтеся до формування Програми Польща – Україна після 2027 року.

Співпраця між Польщею та Україною в транскордонному вимірі триває вже понад 20 років і стала основою для багатьох успішних ініціатив. Програма Польща – Україна, частина європейської ініціативи Interreg, спрямована на зміцнення партнерства між нашими країнами, створюючи можливості для спільних проектів і розвитку прикордонних регіонів.

Сьогодні діюча Програма Interreg NEXT Польща – Україна 2021–2027 продовжує реалізовувати свої цілі, сприяючи розвитку транскордонної співпраці. З загальним бюджетом у 187,4 мільйона євро, Програма охоплює важливі напрямки, такі як охорона довкілля, розвиток туризму, сприяння співпраці та вдосконалення кордонів.

Зараз розпочався новий етап нашої спільної подорожі – підготовка до створення Програми Польща – Україна після 2027 року. Це унікальна можливість для мешканців та представників організацій українсько-польського прикордоння, взяти активну участь у формуванні майбутнього транскордонного співробітництва.

Ми запрошуємо вас висловити свої думки і пропозиції щодо розвитку співпраці між нашими країнами. Ваші відгуки допоможуть створити реалістичний і ефективний план для нової Програми, яка відповідатиме вашим потребам та очікуванням.

Організатори розробили три окремі опитування, для різних аудиторій, які доступні за покликаннями до кінця серпня 2024 року:

«Запрошуємо всіх мешканців українсько-польського прикордоння та тих, хто цікавиться розвитком транскордонної співпраці, взяти участь у консультаціях. Особливо звертаємося до представників установ, що працюють на прикордонні, а також до заявників і бенефіціарів Програми Польща-Україна. Заповніть опитування та поділіться своїми ідеями, аби стати частиною процесу формування майбутньої Програми», – зазначила Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь