Відкриваємо природу разом: Запрошуємо на «Еко-вікенди» для дітей

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації радий оголосити про нову ініціативу — серію захоплюючих «Еко-вікендів» для дітей військовослужбовців, внутрішньо переміщених осіб та соціально незахищених сімей. Це чудова можливість для дітей провести час на природі, дізнатися більше про екологію та насолодитися активним відпочинком

«Еко-вікенди» — це цікава екологічна програма, яка об’єднує навчання і відпочинок в одному. Наші вікенди розроблені так, щоб не лише розважити дітей, але й допомогти їм усвідомити важливість збереження природи.

Що чекає на дітей:

  • Автобусна мандрівка до ведмежого притулку в Домажирі — місця, де можна побачити диких ведмедів у природному середовищі.
  • Подорож по річці Стрий, де діти відвідають природні об’єкти та насолодяться красою НПП «Сколівські Бескиди» і водоспадів.
  • Екоуроки з пізнавальними іграми та навчанням про історію Карпатського моря.
  • Сплав на рафтах по річці Стрий — весела і безпечна пригода на воді.
  • Ночівля та триразове харчування на базі навчально-тренувального центру гірських провідників «Ровінь».

Поїздки заплановані на: 7 вересня, 14 вересня та 21 вересня!

Групи з 25 дітей вирушать з Львова в суботу зранку і повернуться ввечері в неділю. Поїздка відбуватиметься на комфортабельному автобусі.

Щоб долучитися до «Еко-вікендів», потрібно:

  1. Заповнити заяву-згоду батьків на участь у заході, яку можна знайти за посиланням: Заява-згода
  2. Заповнити анкету учасника заходу за посиланням: Анкета учасника
  3. Надіслати підписані документи на поштомат Нової Пошти № 36360 (Львів, вул. Шевченка 400), отримувач — Олексій Сопілко. Телефон для зв’язку та отримання додаткової інформації: 067 672 88 44.

Термін подачі документів – до 25 липня 2024 року. Важливо: групи формуватимуться за обраними вами датами по черговості надходження заявок!

«Екологічне виховання є ключовим для формування свідомих і відповідальних громадян. Наші «Еко-вікенди» створені для того, щоб діти дізналися більше про природу, навчилися безпечному перебуванню на природі та отримали нові знання про історико-культурну спадщину Карпат. Це чудова можливість для дітей отримати незабутні враження і корисний досвід!» — зазначила Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Запрошуємо всіх батьків, які відповідають критеріям відбору, долучитися до цієї чудової програми і забезпечити своїм дітям незабутній та корисний відпочинок – участь у програмі безкоштовна

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь