Про проведення громадських слухань з оцінки впливу на довкілля

Департамент інформує про плановані громадські слухання у процесі оцінки впливу на довкілля (далі – ОВД), що відбудуться у режимі відеоконференції, та до яких закликає долучатися небайдужої громадськості.

Нагадуємо, громадські слухання проводяться з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

 

Перелік запланованих громадських слухань:

 

Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Експлуатація об’єкту оброблення відходів, що не є небезпечними, потужністю менше 100 тонн на добу ТзДВ «ГАЛ-КАТза адресою: м. Львів, вулиця Конюшинна буд. 20 та буд. 11» (№ 7206)

Середа, 17 липня 11:00 – 12:00

Посилання на відеодзвінок:  https://meet.google.com/oeo-boyr-mvo

 

Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Будівництво автозаправного комплексу (АЗК) та автогазозаправного пункту (АГЗП) за адресою: Львівська обл., Львівський район, с. Зимна Вода, вул. Яворівська, 14”.  Товариство з обмеженою відповідальністю «Вулик»( №8647)

Вівторок, 23 липня · 11:00 – 12:00

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/uda-xitt-joz

 

Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Нове будівництво складу наливних вантажів за адресою: м. Судова Вишня, вул. Лісозаводська на території Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області” ТОВ ” СІЛК ВЕЙ КОРПОРЕЙШН” (№ 7399)

Понеділок, 29 липня · 11:00 – 12:00

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/kfg-ziqq-psr

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь