Важливо! Долучайтеся до опитування від НПП «Сколівські Бескиди»

НПП «Сколівські Бескиди» – національний природний парк, який функціонує вже 25 років у гірській місцевості Львівщини. З метою облаштування офісу та еколого-освітнього/візит-центру установи національний природний парк взяв у довготермінову оренду палац баронів Гредлів у м. Сколе.

В результаті співпраці з Франкфуртським зоологічним товариством НПП «Сколівські Бескиди» вже встигли реалізувати найнеобхідніші роботи зі збереження палацу – реставрацію даху.

В національному природному парку зазначають, що Палац дуже просторий, і окрім офісу установи може вмістити й інші заклади, які можуть бути необхідні/корисні громаді або такі, що сприятимуть забезпеченню його фінансової сталості.

З метою реалізацію наступних заходів з реставрації будівлі триває коротке опитування щодо ідей/бачень майбутніх функцій палацу, яке доступне за посиланням: http://surl.li/mteuja

Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації зазначає, що співпраця НПП «Сколівські Бескиди» з Франкфуртським зоологічним товариством вже принесла результати у вигляді реставрації даху і тепер ми маємо можливість долучитися до процесу далі, висловити своє бачення будівлі, яка може бути не лише офісним простором, а й принести користь для громади, тому – долучайтеся до опитування організоване природоохоронною установою! 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь