Літній освітній табір для екоаrтивістів «Знизу вверх: активістський табір «Екодії»

З 8 по 11 серпня цього року Екодія організовує чотириденний освітній табір, присвячений актуальній темі повоєнного відновлення України з акцентом на екологічні аспекти.

Хто може взяти участь:

  • – повнолітні активні та вмотивовані громадяни;
  • – активісти, які прагнуть вирішувати екологічні проблеми у своїх громадах;
  • – люди з досвідом втілення екологічних проєктів на місцевому рівні.

Після завершення табору від учасників очікується підготовка письмових пропозицій до органів місцевого самоврядування щодо захисту довкілля та планів зеленого відновлення, а також реалізація власних природоохоронних  та кліматично-адаптаційних ініціатив, на втілення яких учасники зможуть отримати міні-гранти від Екодії.

Участь в таборі безкоштовна.

Кількість місць обмежена, тому кандидатури часників відбиратиме команда Екодії. Додатковою перевагою буде досвід втілення проєктів зі збереження довкілля, участь у місцевих громадських ініціативах, позитивний досвід співпраці з Екодією.

Оксана Війтик, т. в. о директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації зазначає, що обмін досвідом навколо вирішення екологічних проблем у громадах – це перші кроки до «зеленого» відновлення на місцевому та національному рівнях. Небайдужі громадяни дізнаються, як можуть впливати на те, щоб їхня громада відновлювалася та розвивалася з турботою про довкілля, стануть рушієм змін та сприятимуть екологічному відновленню України!

Для участі у відборі необхідно заповнити та надіслати  заявку до 8 липня. Форма для подання заявок за писланням: http://surl.li/uprlw .

Детальніше про табір та процес відбору за посиланням: https://ecoaction.org.ua/camp2024.html

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь