Запрошуємо до участі в засіданні басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну

28 червня 2024 року об 11 годині відбудеться позачергове онлайн-засідання басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну, яке проходитиме у форматі відео-конференції за допомогою сервісу Google Meet.

До участі в заході організатори засідання запрошують представників громадських організацій, органів влади і місцевого самоврядування, експертів, вчених та фахівців водогосподарсько-екологічного напрямку і представників засобів масової інформації.

Під час засідання буде розглянуто питання схвалення проєкту Плану управління річковим басейном Вісли (2025-2030).

Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації наголошує, що завдяки злагодженій фаховій роботі План управління річковим басейном Вісли вже перебуває на завершальній стадії. Цей стратегічний документ дозволить нам залучити кошти для реалізації заходів з будівництва та реконструкції очисних споруд, а також каналізаційних мереж області.

Для отримання додаткової інформації та щодо участі в заході можна звертатися до контактної особи: Андрухів Тетяни Романівни (тел. 0676886002 e-mail: lvivvodresteb@gmail.com) – начальника відділу водних відносин у суббасейнах річок Західного Бугу та Сяну Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну.

Акредитація ЗМІ: тел.: (0322) 75-10-28; e-mail: buvrzbts@gmail.com

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь